Gerrard: Znamo da možemo bolje

Kapiten Gordog Albiona nakon susreta sa Poljskom

Gerrard: Znamo da možemo bolje

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije, Steven Gerrard izjavio je kako je njegova utakmica u današnjem kvalifikacionom susretu sa Poljskom bila ispod svog nivoa.

Iako igra Gordog Albiona nije bila na onakva kako se to očekuje, veznjak Liverpoola se nada da današnji rezultat neće mnogo uticati na plasman njegove reprezentacije na Svjetsko prvenstvo.

 

"Mislim da će vrijeme pokazati da je ovo vrijedan bod. Momci su razočarani. Znamo da možemo bolje. Nakon što smo poveli trebali smo utakmicu polako privesti kraju", rekao je Gerrard zaključivši:

 

"Razočarani smo. Naš bodovni saldo bi mogao da bude puno bolji, ali ovo je teško gostovanje".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Gerrard je u današnjem susretu asistirao Rooneyu kod pogotka koji je Engleze doveo u prednost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.