Ghoulam ostaje u Napoliju

Produžit će ugovor

Ghoulam ostaje u Napoliju

Endin Čaušević
Teme:

Defanzivac Napolija, Faouzi Ghoulam, ovog ljeta bio je na meti mnogih ekipa, ali je na kraju odlučio da ostane u Napulju.

Alžirski internacionalac s Napolijem ima ugovor do kraja ove sezone i već u dva navrata je odbija ponude Napolitanaca. Nekoliko klubova iz Italije pokušalo je dovesti Ghoulama ovog ljeta, ali je na kraju Alžirac odlučio da ostane u Napoliju.

Prema pisanju italijanskih medija Ghoulam je konačno odlučio da pristane na ponudu Napolija, te se očekuje da u narednim danima potpiše novi ugovor. Prema novog ugovoru Alžirac bi u dresu kluba iz Napulja trebao igrati do ljeta 2022. godine.

Najveći pregovori Ghoulama i Napolija vodili su se oko otkupne klauzule jer Napoli želi da ona iznosi čak 90 miliona eura. Ipak, Alžirac je poručio da će produžiti saradnju samo u slučaju da ona bude 50 miliona eura i čini se da je Napoli konačno pristao na njegove uslove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti