5

Komentari (5)

user1639705257
Legenda Vialli ode i on a ostadoše SMRADOVI i KLOŠARČINE ( i kao ljudi i kao igrači ) a ovaj je bio LIK. Ne zato što se sada trenutno o njemu radi , nego sam čovjeka upoznao preko ...... RIP i bolje ovako nego da si se još patio. LaHka ili ti laka zemlja Gianluca!
FahroKonjHodzic
teski lazov i klon malmi suomi upozno ovog ahahahahahaha pa ti si u jednom niku u finskoj na drugom se javljas iz engleske a ustvari nisi mako od svoje selendre cuj upozno vijalija hahahahahaha
FahroKonjHodzic
alsam prno cijela zgrada smrdi na cuketinu
user1639705257
Pa kad DEBILI kao što si TI to rade , čudo da se zgrada ( stračara) nije srušila. Srušila ti se na tu bezobrazanu i bezobzirnu glavu sa tim PINOKIO nosom.
Pajkan
Fahro vlah sa šokackim voljom. To Fahras yebo te prezimenjak sa prva tri slova.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.