Navijači Milana ne žele da čuju za njega, no Donnarumma je ipak poslao poruku svom bivšem timu!
Bivši golman Milana je nakon ispadanja PSG-a imao razlog da bude sretan makar zbog svog bivšeg kluba.

Sadašnji golman PSG-a

Navijači Milana ne žele da čuju za njega, no Donnarumma je ipak poslao poruku svom bivšem timu!

E. Ganibegović

Nakon Benfice i Chelseaja, večeras su četvrtfinale Lige prvaka izborili Bayern i Milan. PSG je, dakle, ispao, a svoje viđenje situacije dao je i golman francuskog tima, Gianluigi Donnarumma.

Drugu sezonu u nizu PSG takmičenje u Ligi prvaka završava u osmini finala. Prošle sezone ih je zaustavio Real Madrid, a ove Bayern. Realno, ni žrijeb ih nije mazio.

Nakon pobjede Bayerna od 1:0 u Parizu, večeras su u Minhenu slavili protiv Parižana s 2:0 i s ukupnih 3:0 prošli dalje.

Gianluigi Donnarumma, golman PSG-a, loptu je večeras iz mreže vadio četiri puta, no dva gola su poništena, pa na kraju može biti i zadovoljan što nije doživio debakl sa svojim timom.

Poslije utakmice bio je vidno razočaran rezultatom koji njegov klub (ni)je ostvario, te je istakao da se sada okreću takmičenju u Ligue 1.

"Nažalost, Liga prvaka je ovakva. To su detalji. U prvom poluvremenu smo imali prilike koje nismo iskoristili, a onda smo nakon prve greške primili gol. To je veliko razočarenje.

Oglasi

Iznervirani smo i razočarani, sada treba da gledamo unaprijed jer jos uvijek imamo prvenstvo. Veoma smo razočarani. Ponosan sam što sam u PSG-u, potpuno sam posvećen ovom klubu i ponosan sam što sam dio njega.

Nažalost, još jednom kažem, Ligu prvaka odlučuju detalji. Moramo biti oprezniji. Večeras je prošlo kako je prošlo, ali moramo podignuti glave", rekao je Gianluigi Donnarumma za Sky Sports.

Dotakao se nakon toga i svog bivšeg kluba, Milana. Navijači ovog tima ne žele da čuju za njega nakon što je otišao u PSG, no on je ipak sretan što su Rossoneri izborili četvrtfinale i izbacili Tottenham.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sretan sam, to je velika stvar za italijanski fudbal. Sretan sam zbog svojih bivših saigrača", rekao je Donnarumma, pa se opet vratio na PSG:

"Nažalost, mi smo eliminisani. Hajde sada da dignemo glave. Navijači su bili uvijek uz nas, sada moramo svi biti zajedno".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi