8

Komentari (8)

emanuelmacron
tesko mom psg ,sa ovim najboljim,vidi se koliko su dobri po rezultatima,kazu da je najljepsa muzika za jludske usi ,suskanje novca,ali izgleda da je tacnije,ono nije sve u novcu,dzaba vam novci moji sinovci oni igraju malo bolje.....
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Cuj najbolji na svijetu,jeste mladi golman najbolji na svijetu ali još pure do Alissona,Neuera možda cak i Mendya iz Chelsea koji je odlicno branio u Ligi Prvaka. A Liga Prvaka je vece takmicenje i od SP i EP
user1603952710
Ovaj mamlaz svakom svojom izjavom dokazuje da je sve gluplji i gluplji. Ocigledno mu je inteligencija na nivou fizicke spreme.
JuventinoBK
Ma glup je ko *****. Sinu dao ime lionel. Retsrd
brada1975
Gigi je vec igrao u jednom od najboljih klubova na svijetu,ali pare....dollaruma
goku_iz_sirokog
Vecina igrača koji odu u PSG postanu potpuno nebitni
miki30
Joj svi znamo što ide tamo. Brate 12 milki je u pitanju. Wilnijdum dao rječ Barci pa zbog para ode u PSG, Ramos je mogao ostati u Realu da je htjeo al jok hoće koji milion više. Kakav projekat kakvi bakrači, Cassano totalno upravu, ako želiš dobro zaraditi ideš u PSG a ako želiš da se pohvališ da si igrao za najbolje onda brate ideš u ove klubove što je čovjek naveo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.