6

Komentari (6)

Jakako
Glupost koja ide u prilog bogatim klubovima. Trebam da čekam da mi reprezentacija igra jednom u godini ili dvaput!!!??? Od Wengera nikad nisam čuo nešto pametno.
Bronson94
Hah... odrade pripreme s klubom pa odu igrat za reprezentaciju mj dana, predugo izbivanje iz kluba po meni, jer treba vremena da se vratis u svakodnevnicu u klubu
BordoBijeli
Moje misljenje je da je ovo los prijedlog.Kako misli u 2 ciklusa?Pa onda ne bi reprezntativna pauza bila jednu sedmicu vec bi bila mjesec dana.Naravno svima nama su dojadile ove pauze silne,ali ovo ne treba uvoditi jer bi onda mjesec dana citav bili bez klupskog fudbala
AG3
Odlicna ideja, koja ide na ruku svima. Selektori bi konacno u komadu imali mjesec dana rada sa ekipom i mogucnost da isprobaju razlicite takticke zamisli, dok bi igraci imali manje stresa zbog konstantnih putovanja na reprezentativne obaveze. S druge strane, klubovi bi mogli racunati na maksimalno zalaganje i koncentraciju igraca u najozbiljnijim dijelovima sezone.
Saimai1316
Glupost po mom misljenju,onda dobijemo turnir prije turnira
PeppermintSA
Nije loša ideja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.