Smijeh do suza nakon veoma ozbiljne izjave Shaqirija

Pa, kakva je to izjava?

Smijeh do suza nakon veoma ozbiljne izjave Shaqirija

Švicarski fudbaler Xherdan Shaqiri predmet je ismijavanja na internetu nakon posljednje izjave. 

Shaqiri je za engleske medije govorio o narednoj sezoni i o šansama Stoke Cityja u Premiershipu, a malo je reći da je bio preoptimističan tom prilikom.

On je poručio da želi osvojiti Premiership sa Stokeom te da želi igrati ponovo u Ligi prvaka.

"Pokušavam kao lider odvesti tim na vrh. Također, želim igrati za titule i ponovo biti u Ligi prvaka. Mi smo imali dosta turbulentnu sezonu. Sada želimo ponovo napasti na ljeto. Uprava kluba mora učiniti dobar posao sa pojačanjima, kao što će uraditi i drugi timovi. Može li Stoke, kao Leicester, osvojtii Premiership? Da, mislim da je to moguće", rekao je Shaqiri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Švicarac je prošle sezone odigrao 21 meč u Premiershipu te je postigao četiri gola uz dvije asistencije. Stoke City je završio na 9. mjestu u Premiershipu sa 51 bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi