Gibbs postao višak nakon dolaska Kolašinca

Napušta Topnike?

Gibbs postao višak nakon dolaska Kolašinca

Eldar Ganibegović

Kieran Gibbs je očigledno postao višak u timu Wengera i kako stvari stoje mogao bi uskoro napustiti redove Topnika.

Nakon što je ekipu Arsenala pojačao Sead Kolašinac, koji je stigao iz Shalkea, mjesta u ekipi za Gibbsa je sve manje, tako da bi lijevi bek mogao napustiti Emirate.

Gibbs je najprije bio na meti West Broma, međutim do transfera nije došlo jer su Topnici tražili 10 miliona funti za usluge lijevog bekga, što je Tony Pulisu bilo previše.

Engleski mediji prenose kako je Watford spreman da u svoje redove dovede Kierana Gibbsa, najprije iz razloga što šef Watforda Marco Silva želi igrače sa iskustvom u engleskoj Premier ligi, a igrač Arsenala je upravo takovg profila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

27-godišnjak je prošle sezone upisao svega osam nastupa u prvom sastavu Arsenala u Premier ligi, a u svim takmičenjima odigrao je 22 utakmice.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi