Lennon odlazi iz Evertona, želi ga Watford

Okreće novi list

Lennon odlazi iz Evertona, želi ga Watford

Bivši engleski reprezentativac Aaron Lennon napustit će Everton, tvrde mediji na Otoku. 

Lennon je u proteklih nekoliko mjeseci imao velikih problema psihičke prirode, ali to je danas iza njega i ovog ljeta je spreman okrenuti novi list u karijeri, te promijeniti klub. 

Kako pišu mediji u Engleskoj, 30-godišnji Lennon bi Everton mogao zamijeniti sa Watfordom koji u ljetnom prijelaznom roku nije pretjerano aktivan na transfer pijaci.

Trener Watforda Marco Silva čvrsto je odlučio da Lennona dovede u svoje redove, jer smatra da bi ovaj brzonogi krilni fudbaler predstavljao dobro pojačanje za njegov klub u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lennon je stanovnik Goodison Parka od 2013. godine. Prethodno je bio član Tottenhama i Leeds Uniteda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi