Giggs dobio neočekivanu ponudu za posao
Foto: EPA

MK Dons želi Velšanina

Giggs dobio neočekivanu ponudu za posao

Midhat Šljivak

Legenda Manchester United Ryan Giggs dobio je ponudu za menadžerski posao.

Nakon što mu je propao potencijalni angažman u Swanseaju, Giggs je nastavio potragu za klubom, a posao će mu navodno ponuditi ekipa MK Donsa.

Radi se o učesniku trećeg ranga engleskog fudbala, a ovaj klub je nastao na temeljima nekadašnjeg Wimbledona, koji se ugasio početkom stoljeća.

Rukovodstvo kluba nije zadovoljno trenutnim stanjem. Tek su na 20. mjestu Ligue 1 sa 16 bodova i u Giggsu vide spas za ostatak sezone.

Velšanin je vodio Manchester United nakon otkaza Davidu Moyesu, a ovog ljeta je napustio klub nakon dolaska Josea Mourinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, radio je na Old Traffodu kao pomoćnik Louisu van Gaalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti