Giggs loptom pogodio Scholesa usred emisije

I dalje je precizan...

Giggs loptom pogodio Scholesa usred emisije

Ryan Giggs je prije početka utakmice između PSV-a i Manchester Uniteda bio dobro raspoložen za šalu.

Nekadašnji fudbaler Uniteda, a sada pomoćnik Louisa Van Gaala, odlučio je omesti svog dobrog prijatelja i bivšeg saigrača Paula Scholesa, koji je gostovao u specijalnoj emisiji uoči utakmice.

Giggs je 'upratio' Scholesa kraj aut linije i pogodio ga loptom u nogu. Kamerman je prozreo planove Velšanina, pa je uspio zabilježiti i reakciju bivšeg kapitena Crvenih đavola, koji se nasmijao na šalu.

Manchester United je poražen u Eindhovenu rezultatom 2:1, a sigurno je da ni Giggsu ni Scholesu nije bilo do smijeha nakon utakmice. Vjerovatno su obojica poželjeli da su koju godinu mlađi, pa da uzmu stvar u svoje ruke kao što su radili nekad...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije