Giggs otkrio koja tri igrača Crveni đavoli nisu nikako trebali prodati

Velšanin za The Times

Giggs otkrio koja tri igrača Crveni đavoli nisu nikako trebali prodati

E. Ganibegović

Nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs je u intervjuu za The Times govorio o Louisu Van Gaalu i njegovoj transfer politici u klubu. 

Giggs je bio desna ruka Louisa Van Gala, dok je ovaj sjedio na klupi kluba sa Old Trafforda, u tom periodu tim su napustili Johnny Evans, Rafael i Danny Welbeck, međutim Velšanin misli kako do toga nije trebalo doći.

"Neki igrači jednostavno nisu trebali napustiti klub. Govorim o Rafaelu, Welbecku i Evansu", rekao je Giggs.

"Bilo je teško jer je Van Gaal imao svoje ideje i to se moralo poštovati, ali imali smo nekoliko argumenata kada su oni u pitanju."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Shvatio je moj stav, pošto sam igrao sa njima, ali oni jednostavno nisu bili u njegovim planovima."

"Neki od njih, poput Welbecka, htjeli su redovnije igrati, i Johnny je imao nekoliko povreda u to vrijeme, tako da se može razumjeti", izjavio je Velšanin za The Times.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi