Giggs priznao: Boli me to, ali Liverpool je sjajan

Legenda Manchester Uniteda

Giggs priznao: Boli me to, ali Liverpool je sjajan

Legendarni krilni fudbaler Manchester Uniteda Ryan Giggs bio je vrlo pošten pa priznao kako je najveći Unitedov rival Liverpool imao sjajnu sezonu. 

Giggs kaže kako ga ta činjenica, kao navijača Uniteda, boli, ali da je ipak tako.

"Mislim da je ono što smo videli ove sezone u Liverpoolu jedan odličan tim koji vodi sjajan trener Jurgen Klopp. Boli me kao navijača Uniteda da to kažem, ali zaista su imali fantastičnu sezonu", kaže Giggs.

Dodaje da bi volio da njegov Vels igra tako...

"Sezona se nastavlja i oni će osvojiti titulu koju su i zaslužili. Zapravo, imali su ne jednu nego dvije briljantne sezone. Prošle godine su pritiskali Manchester City do posljednjeg kola. Zaista su sjajan tim za gledanje. Ima nekoliko stvari koje sam 'preuzeo' od Liverpoola i volio bih da ih ugradim u igru Velsa".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Redsi su trenutno uvjerljivo prvi u Premiershipu s 25 bodova viška u odnosu na drugoplasirani City i gotovo sigurno će osvojit titulu na kraju sezone.

Jučerašnje informacije kažu kako se sezona u Premier ligi nastavlja 17. juna zaostalim utakmicama 28. kola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi