Klubovi u Engleskoj s oduševljenjem objavljuju da se sezona konačno nastavlja

Vraća se i Premiership

Klubovi u Engleskoj s oduševljenjem objavljuju da se sezona konačno nastavlja

E. Čaušević

Danas je potvrđeno da će se engleski Premiership nastaviti 17. juna zaostalim mečevima 28. kola.

Ljubitelji fudbala u Engleskoj s nestrpljenjem čekaju nastavak sezone, a danas je odlučeno da će se to desiti 17. juna okršajima Manchester Cityja i Arsenala, te Aston Ville i Sheffield Uniteda.

Nakon toga 19. juna će se igrati redovno 30. kolo, a konačan raspored utakmica bit će uskoro poznat. Plan je da se sezona završi do 1. avgusta kako bi klubovi koji nastupaju u Evropi imali vremena da se spreme za evropske utakmice.

Vijest da se sezona nastavlja nakon više od dva mjeseca pauze oduševila je i engleske klubove. Oni su mahom na društvenim mrežama potvrdili da se prvi mečevi igraju 17. juna, te je jasno da svi jedva čekaju da se fudbal ponovo vrati na stadione.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dr.nele
Terapijaaaaaaaa zini G(K)azi jaAaaaaaaaa.........
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi