Giggs sastavio najboljih Unitedovih 11

Od fudbalera s kojima je on igrao

Giggs sastavio najboljih Unitedovih 11

Jedan od najboljih fudbalera Manchester Uniteda svih vremena Ryan Giggs odabrao je najbolji sastav ovog tima od fudbalera s kojima je on dijelio svlačionicu.

Giggsov izbor sigurno nije bio lak obzirom da je kroz United u tom periodu prošlo na desetine vanserijskih fudbalera, ali ipak je na kraju odabrao 11 najboljih.

Giggsov odabir: Schmeichel, Irwin, Ferdinand, Stam, G. Neville, Beckham, Keane, Scholes, Giggs, Rooney, Cristiano Ronaldo.

Naravno, ovdje nema mnogo fudbalera koji su možda i zaslužili da se nađu na spisku, a tu prije svega mislimo na Erica Cantonu, Nemanju Vidića, Patrice Evru itd.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi