Giggs zna šta je potrebno Solskjaeru da izvuče United iz problema
Giggs smatra da je Solskjaer na pravom putu, ali da mu je potrebno još pojačanja

Velšanin govorio o svom bivšem klubu i nekadašnjem saigraču

Giggs zna šta je potrebno Solskjaeru da izvuče United iz problema

S. Pašalić

Manchester United se dosta muči na početku nove sezone.

Crveni đavoli nakon sedam odigranih kola imaju samo devet osvojenih bodova, a Ole Gunnar Solskjaer se već našao na udaru kritika.

Ne mogu se navijači tima sa Old Trafforda pomiriti sa očajnim izdanjima svog tima, a i neki bivši igrači Uniteda nisu navikli na ovakva izdanja ovog kluba.

Iako je United doveo neka velika pojačanja, a i Paul Pogba je ostao na Old Traffordu, to nije donijelo previše dobra ovom timu, a Ryan Giggs smatra da je Solskjaeru potrebno još nekoliko pojačanja.

"Trebaju im još četiri ili pet igrača. Solskjaer je kupio tri igrača, ali vjerovatno mu je potrebno sedam ili osam na kraju."

"Ali to ne možete učiniti tokom jednog prelaznog roka, tako da morate biti strpljivi jer će to biti sporo."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kultura se promijenila i ono što on pokušava učiniti bilo je potrebno. Treba mu vremena.", rekao je Giggs.

Manchester United danas igra utakmicu protiv Newcastlea u gostima i pokušat će doći do svoje prve gostujuće pobjede još od marta ove godine kada je PSG poražen sa 3:1 u Ligi prvaka u Parizu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

eye of the tiger
Treba mu vrijeme? To vama teskt?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi