Mediji tvrde jedno, Manchester United drugo

Šta Pogba želi?

Mediji tvrde jedno, Manchester United drugo

E. Škorić

Odavno Manchester United i Paul Pogba nisu u dobrom odnosu, a sve se dodatno pogoršalo kada je Francuz izrazio želju da napusti klub.

Pogba se tokom ljeta povezivao s Real Madridom, Francuz nije krio kako želi da promijeni sredinu, a to je naljutilo sve na Old Traffordu. Na kraju je Pogba ostao, no situacija je i dalje napeta.

Navodno su šefovi Manchester Uniteda odbili Pogbine zahtjeve za novi ugovor, jer smatraju da nekadašnji igrač Juventusa previše tržai.

Mediji u Engleskoj tvrdili su da je Pogba tražio čak 30 miliona funti od Uniteda po sezoni,a što je naljutilo čelnike kluba, koji su odmah odbili takav zahtjev francuskog reprezentativca.

No, sada je izvor iz samog kluba za The Sun priznao da to nije istina i da Pogba ne traži takve uslove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Paul ima još dvije godine ugovora i nije istina da je tražio toliko povećanje plate. Potpuno je fokusiran na ekipu i on je spreman pomoći Manchesteru. Onaj ko govori o tome da Pogba traži 600.000 funti sedmično definitivno nije u pravu i ne barata pravim informacijama".

Pogba je izostavljen iz francuskog sastava za predstojeće kvalifikacijske mečeve protiv Albanije i Andore zbog povrede, a United očajnički vjeruje da će igrač biti spreman do derbija s Liverpoolom nakon reprezentativne pauze. Današnji meč kod Newcastlea će propustiti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi