Navijači Milana tjeraju Donnarummu iz kluba nakon fotogarfije nastale na Olimpicu

Navijači Milana su bijesni

Navijači Milana tjeraju Donnarummu iz kluba nakon fotogarfije nastale na Olimpicu

Edmir Škorić

Smijeh golmana Milana Gianluigija Donnarumme nakon teškog poraza od Lazija navijači opisuju kao "sramotu".

Milan je u Rimu razbijen, Lazio je slavio s 3:0 i Rossonere gurnuo na peto mjesto. Iako su tokom cijele sezone bili u vrhu, sa šampionskim ambicijama, na kraju je upitno hoće li zaigrati u najelitnijem klupskom takmičenju.

I dok je nekima teško palo sve ovo što se desilo, naročito odanim navijačima, nekima je očigledno svejedno. Donnarumma je jedan od najplaćenijih u timu Milana, a nakon utakmice na Olimpicu uočen je kako se smije dok razgovara sa iskusnim golmanom Lazija Pepom Reinom.

Navijači Milana su bijesni, nazivaju to sramotom i od svog donedavnog junaka sada traže da napusti San Siro, kada mu je već svejedno zbog toga kako klub igra.

Sve to dolazi u danima kada je Donnarummin agent Mino Raiola uveliko pripremio njegov transfer u Juventus, a on uporno odbija da produži saradnju s Milanom i traži uz pomoć Raiole neprihvatljive financijske uslove.

Rossoneri Donnarummi nude osam miliona eura i petogodišnji ugovor, a sa druge starne traži se 12 miliona eura, dok se u međuvremenu vode pregovori s Juventusom koji na sve načine pokušava da dovede talentovanog italijanskog čuvara mreže.

"Neka skine dres i te rukavice i neka ide gdje god želi, ne treba nam takav čovjek u ekipi", poručuju navijači tima sa San Sira.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je zapao u rezultatsku krizu, poražen je prvo od Sassuola kod kuće, zatim od Lazija, pa protiv Beneventa, kada će biti kompletan, naprosto mora da pobijedi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Pa sta ne smije se smijati?
5 0
K79
Kakva je slika mozda cojk i place jbt hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi