Gigović ponovo u centru pažnje, Krunić mu psovao u Trebinju

Gigović ponovo u centru pažnje, Krunić mu psovao u Trebinju

E. Škorić

U okviru 14. kola Premijer lige BiH u subotu su se od 13 sati sastali Leotar i Sloboda.

Ovaj meč završen je rezultatom 1:1, ali nažalost više govora bilo je o suđenju nego li o utakmici u kojoj su gosti iz Tuzle uspjeli u finišu golom Mirsada Ramića doći do boda iako su imali igrača manje od 10. minute.

Naime, glavni sudija Miloš Gigović je gostujućem igraču Karišiku u prvih 10 minuta pokazao dva žuta kartona, a kasnije je na tribine poslao i trenera domaćeg tima Branislava Krunića.

U izvještaju delegata stoji da je Krunić isključen zbog psovki upućenih Gigoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gigović je ranije u nekoliko navrata bio žestoko kritikovan od strane nekoliko klubova. U aprilu su se na njega žalili iz FK Radnik, a posebno se "proslavio" na utakmici Željezničara i Širokog Brijega.

Bilo je još nekoliko spornih utakmica od strane Gigovića, koji i dalje aktivno sudi na utakmicama Premijer lige BiH.

Top Komentari

user1605368976
Sudija od skandala. Takvi podobni odgovaraju savezu .
7 0
Ekspert
Aktivno u PLBiH, ali je postao međunarodni. Tugo moja.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti