Krunić pohvalio navijače Željezničara i priznao da se pribojavao današnje utakmice

Press konferencija nakon meča

Krunić pohvalio navijače Željezničara i priznao da se pribojavao današnje utakmice

Haris Zilić

Leotar je u 11. kolu Premijer lige BiH poražen od Željezničara sa 1:0.

Nakon meča u Plavom salonu je održana i press konferencija na kojoj je komentar dao i trener gostujuće ekipe Branislav Krunić.

"U lijepom ambijentu kvalitetna utakmica. Čestitam Željezničaru na pobjedi i ovim divnim navijačima. Dobra i kvalitetna utakmica, za nas dva različita poluvremena. Znali smo da Željo kući igra čvrsto. Probali smo iz kontra napada nešto, imali smo neke situacije nismo iskoristili i primili smo gol u finišu poluvremena", rekao je Krunić i dodao:

"Upozoravao sam igrače, onda smo morali drugo poluvrijeme promijeniti sistem igre. Pokušali smo nešto da igramo, nismo neke prilike stvorili iako smo u polju izgledali dobro. Nismo dovoljno dali da bi postigli više. Okrećemo se nastavku prvenstva."

O dosadašnjem učinku Leotara?

"Zadovoljni smo nakon prvog kruga, jer smo iznenada ušli u Premijer ligu, nismo bili spremni kao ostale ekipe, ali uspjeli smo se konsolidovati i mislim da ne zaostajemo za ostalim ekipama. Neki igrači koji su došli nisu prošli pripreme, imali smo probleme sa virusom i ove posljednje igre donijele su nam stabilnost. Imamo solidan bodovni saldo sada i malo povoljniji raspored."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generalno viđenje?

"Pribojavao sam se današnje utakmice. Nakon dvije pobjede teško je spremiti ekipu za treću utakmicu, takav je nivo moje ekipe i to je sasvim normalno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi