Gigović žestoko oštetio Željezničar, pa drastično kažnjen!

Gigović žestoko oštetio Željezničar, pa drastično kažnjen! · Saznajemo

A. Čaušević

Miloš Gigović do kraja sezone neće suditi na premijerligaškim terenima!

Poprilično loše suđenje na susretu 28. kola između Željezničara i Širokog Brijega skupo je koštalo mladog arbitra iz Bosanske Gradiške.

Kako saznaje SportSport.ba Komitet za sudije i suđenje NFSBiH je nakon analize konstatovao da je Gigović na stadionu Grbavica napravio niz propusta zbog čega neće biti delegiran do kraja sezone.

Ovaj sudija je svojim odlukama mogao direktno uticati na konačan ishod susreta, a napravio je i dvije velike greške na štetu Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom poluvremenu je propustio dati drugi žuti karton Bernandu Matiću nakon jednog oštrog karta, dok u finišu meča zbog igranja rukom Stipea Jurića nije pokazao na bijelu tačku.

Inače, Gigović je ove sezone sudio ukupno na 11 premijerligaških mečeva, pokazao je 53 žuta te dva crvena kartona.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Ugrozio melji titulu spornim odlukama HAHAHAHAHAHAHAHA
30 0
troša
Ovi srbi bi za 100 KM prodali mamu rođenu
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi