5

Komentari (5)

Leo77
Ponovo si pobrkao lončiće
SarajFK
Ovaj nojer je sve samo nije golman. Najveca prevara u istoriji fudbala. U bilo kojem drugom klubu bio bi treci golman. U Bajernu je ''dobar'' jer im niko ne suta po golu zbog jake ekipe i odbrane. Frajer ima najlosiju statistiku od svih golmana u ligama petice a vjerovatno i sire.
user1658611289
Nevjerovatno. Ili ti je 13 godina ili si u mjedenici pa vam daju internet. Čovjek 7 godina minimum najbolji golman svijeta. Buffon za njega kaže da je bolji i od njega. Na svjetskom prvenstvu u Brazilu briljirao i primio 3 gola na 7 tekmi. Naravno i najbolji igrač medju golmanima
axel42
Šta se imaš pravdati nekom klošaru! Šta on zna o fudbalu općenito! A haman mu je Neuer nabio nekakve komplexe, čim na svaku objavu o Neueru piše nekakve nebuloze. Nekakv balo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.