Gilli i zvanično napustio bh. reprezentaciju

Gilli i zvanično napustio bh. reprezentaciju

E. Škorić

Francuz Stephane Gilli od danas i zvanično više nije pomoćnik Mehmedu Baždareviću u stručnom štabu bh. nogometne reprezentacije.

Gilli je, podsjećamo, fizički nasrnuo na jednog grčkog nogometaša tokom kvalifikacijske utakmice u Zenici, nakon čega je suspendovan od strane NFSBiH.

Od danas više ni zvanično nije dio stručnog štaba bh. reprezentacije, što je i sam potvrdio na vlastitom Facebook profilu.

On je kazao da će bh. reprezentacija ostati u njegovom srcu i našem timu je zaželio sve najbolje u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi