Giorgi Guliashvili stigao na posudbu

FK Velež predstavio novo pojačanje

9

Komentari (9)

Drakula
Igrac za bajramski turnira
Mostarac94
Sretno Guli, dokazi se da vrijedis
Ecosport
Njanjajevo je poznato da ne cijeni dobre igrače, Debeljko misli da će velikim platama osvojiti titule. Da je tako PSG bi bio već nekoliko godina na svjetskom tronu. Glupi Debeljko, drago mi je da je takav pa ćemo Njanjajevo nastaviti gledati u borbi za 4.mjesto. A kad Debeljko razguli, onda slijedi raspad FK Njanjajevo.
Drakula
Places li sto zelju niko ne zeli kupiti niti pomislja na to?? A jojjj
velez mo
Sretno Guli,samo Jako
Najbolje krilo pustamo, najboljeg stopera si otjero, najboljeg beka takodje....bravo hostopleru, kupio si kvazi navijace vec jucer
PRESEDAN
Evo ibretim se i ja šta rade.
rabodimis
Idi bolan na zeljine tekstove pa s*ri, kako te vise nije stid ?? 50-ak banovanih profila imas iza sebe ali i dalje iste gluposti pises, nikad nista naucio nisi.. Uporno si najgluplji na portalu i mescini spreman si da zivotom branis tu titulu.. XD Covjek u mjesec dana obidje planetu a ti koji tvrdis da si ga licno upoznao i proveo sa njim dovoljno vremena da znas ko je, sta je i kakvi su mu interesi, iz podruma sanjas o njegovoj zeni i zoves ga hastaplerom ?? XD On vodi Sarajevo a ti od zivotnih uspjeha imas 50-ak banovanih profila na ss.ba.. Kako te bolan nije stid rec tako javno da si tolika pizda u zivotu ? Nisi mu smjeo nista rec u lice nego si se sakrio i tajno mu zelis najgore, herojski ? XD Dal uopste znas sta pises konjino isfrustrirana ? Tebe je bolan tako odvratnog i pokvarenog sevap prebit, ne iz mrznje nego za tvoje dobro.. Malo je rijeci da opisu to kakav si ti s*pak od covjeka.. Pusti fudbal, to je sporedno.. Sr*t o nekom koga poznajes licno, iza ledja na nekom portalu je odvratno i za vidjet.. To rade samo najvece pizdurine i ljudski smradovi.. a ti si im izgleda mjerna jedinica..
Hebem li te nepismena i odvratna, bas bi volio da mi sve to kazes u lice, dijasporac seljacki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.