FK Velež predstavio novo pojačanje

Giorgi Guliashvili stigao na posudbu

FK Velež predstavio novo pojačanje

Midhat Šljivak

FK Velež potvrdio je danas dolazak mladog reprezentativca Gruzije Giorgija Guliashvilija. On će, kako je to SportSport.ba i najavio, ostatak sezone provesti na posudbi iz FK Sarajevo u redovima mostarskog tima.

Mladi reprezentativac Gruzije Giorgi Guliashvili novi je fudbaler Veleža. Ovaj 21-godišnji napadač je, kako je SportSport.ba i najavio, ovu sezonu provesti na posudbi iz FK Sarajevo u redovima mostarskih Rođenih.

Veleže je danas potvrdio angažman mladog napadača i istakli su zadovoljstvo završenim poslom.

"Nakon dogovora o posudbi sa FK Sarajevo, Giorgi Guliashvili će nastavak sezone provesti kao član FK Velež.

Oglasi

U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama kluba potpisan ugovor o posudbi koji će ovog dvadesetjednogodišnjeg igrača ofazivnog reda vezati za Rođene do kraja sezone 23/24.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu. Dobrodošao, Giorgi", poruka je iz FK Velež.

Giorgi Guliashvili je u januaru stigao u FK Sarajevo, ali nije dobio pravu priliku da pokaže šta zna, pa je u velikoj konkurenciji stranaca odlučeno da ode na posudbu.

On je za Bordo tim odigrao ukupno 12 utakmica i upisao je jednu asistenciju, a ranije je nosio dres ekipe Saburtala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za mlađe kategorije reprezentacije Gruzije 60 utakmica i postigao 25 golova.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Njanjajevo je poznato da ne cijeni dobre igrače, Debeljko misli da će velikim platama osvojiti titule. Da je tako PSG bi bio već nekoliko godina na svjetskom tronu. Glupi Debeljko, drago mi je da je takav pa ćemo Njanjajevo nastaviti gledati u borbi za 4.mjesto. A kad Debeljko razguli, onda slijedi raspad FK Njanjajevo.
1 2
velez mo
Sretno Guli,samo Jako
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi