2

Komentari (2)

opasni_medo
Chiellini je još izjavio da bi se njegov doprinos u Arsenalu sigurno osjetio. "Možda bi Arsenal osvojio poneku titulu", s osmijehom je izjavio italijanski fudbaler, a potom u ozbiljnijem tonu dodao: "Sigurno bi navijači Arsenala bili sretniji, pa ne bismo imali slučajeve kao što je onaj čuveni navijač Arsenala iz Bosne, Guzija". Naravno, Chiellini je mislio na Gaziju, navijača Arsenala iz naše zemlje koji je zbog loših rezultata svog tima potpuno skrenuo sa uma.
GAZIJASAISTOKA_
ISPRAVNA ODLUKA..da si OTISAO TADA, igrao bi u BOGATOM klubu, koji NIJE VELIKAN..Ovako si BESMRTAN, karijeru si proveo u VELIKANU..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.