11

Komentari (11)

JuventinoBK
Joj kijelini prljavi, cuj ukinu var pa da može laktati ccc
DeeNoo
Da prevedem: Ukunute VAR = Olaksajte nam da kupimo utakmice Smanji ligu = kupit utakmicu nije jeftino a kriza je Dajte nam Superligu = ako bi se za****li i neuspjeli pobjediti kupljene utakmice, mozemo ikako da neispadnemo?
JuventinoBK
Ma jbm ti ja mater u pck

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@JuventinoBK ti nisi normalan mile mi majke.
Uđi u kavez.
DeeNoo
@JuventinoBK sta je buraz? Da nisam osjetljivu temu potrefio?

Probaj jogu, mozda smiris zivce i duze zivis.
amex
Ma vise vi ne možete nikog dobit.. Možeš dobit samo ***** upakovan..
Jugovina
Cuj da fudbal ostane najljepsa igra. Pa ne bi mijenjali pravila nego bi samo namaknuli jos vise para za sebe. Sto ne mogu ove pateticne i lazne izljve emocija i zabrinutosti...
King_Kenny
...bilo bi titula za Juventus kada bi vam tako ispunjavali zelje...VAR je trn u oku mnogima koji su navikli na sudijsku pomoc...cak i danas se sudije cesto prave ludi i ne zele da gledaju VAR,najbolji primjer utakmica West Ham-Liverpool u nedjelju gdje je Liverpool brutalno ostecen.
IvanKing
Kako covjek prica gluposti ti i Klopp ste znaci jedini vidili sto čitav svijet nije vidio, nije bio faul skuliraj se covjece
azz33333
E moj đorđo ti bi super ligu a ekipa vam sazrijela za konferencijsku ligu
MIHA
@azz33333 iskreno care bas sam nesto slicno htio napisat. Bravo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.