Girona i Getafe podijelili bodove

LaLiga, 17. kolo

Girona i Getafe podijelili bodove

Utakmicom između Girone i Getafea otvoreno je 17. kolo španskog nogometnog prvenstva.

U ovaj susret Getafe je ušao s boljim bodovnim saldom, ali momčad iz Madrida ni unatoč krizi u kojoj se nalazi Girona nije uspjela doći do punog plijena. Susret je na kraju završen rezultatom 1:1.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo mnogo uzbuđenja, prilika za pogodak bilo je vrlo malo, da bi u nastavku publika uživala u nešto boljem nogometu. Na prvi gol se čekalo do 61. minute kada je Getafeu prednost donio Angel, a iako se činilo da će gosti doći do pobjede, pet minuta prije kraja uslijedilo je izjednačenje domaćih preko Espinose za, ispostavit će se, konačnih 1:1.

Nakon ove pobjede Getafe je šesti sa 25 osvojenih bodova, dok Girona zauzima osmo mjesto s tri manje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

LaLiga, 17. kolo:

Girona - Getafe 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi