Na poluvremenu meča Girone i Real Madrida dešavale su se scene kakve se nigdje drugo ne mogu vidjeti

Takmičenje usred utakmice

Na poluvremenu meča Girone i Real Madrida dešavale su se scene kakve se nigdje drugo ne mogu vidjeti

Midhat Šljivak

Real Madrid je jučer lagano na gostovanju savladao Gironu s 3:0, a tokom prvog poluvremena desila se itekako zanimljiva scena koju gledaoci u TV prijenosu nisu mogli vidjeti. Na terenu je organizovan show sa psima.

Poluvrijeme meča španske La Lige između Girone i Real Madrida donijelo je zaista interesantne scene, koje se ne viđaju često na fudbalskim terenima.

Tokom odmora domaći klub je održao takmičenje u vještinama za pse. Kompletan teren je bio prekriven raznim preprekama, pa su psići i njihovi vlasnici imali priliku da se dokažu na velikoj sceni.

Publika je s dosta pažnje pratila dešavanja na terenu. Nije to nikakvo čudo kada se zna da je Girona prvi 'pet friendly' tim u svijetu fudbala.

Oglasi

To znači da vlasnici svoje pse mogu bez ikakvih problema učlaniti u klub. Dobiju iskaznicu kao i svaki čovjek koji je član kluba.

Domaći navijači imali su šta vidjeti i od fudbalera, posebno od strane gostiju iz Madrida koji su na kraju uvjerljivo slavili s 3:0.

Tako su Kraljevi prekinuli veliku seriju Girone koja do jučer nije imala poraz u prvenstvu i katalonski tim je apsolutni hit La Lige ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je trijumfom od 3:0 preuzeo vrh tabele u La Ligi s 21 osvojenim bodom nakon osam kola, a iza njih su aktuelni prvak Barcelona s 20 i Girona s 19 bodova.

Prvenstvo bi moglo biti itekako zanimljivo do samog kraja i ostaje nam da vidimo do kada će Girona biti pri vrhu tabele.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
Eh da ima kakvo takmičenje u krađi da katalonska sirotinja zakuca. Tu su baš neprikosnoveni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti