Svi pišu da je Modrić nesretan i da želi da ide, a Real Madrid ih  "ugasio" objavom na Twitteru

Jedan emotikon je sve rekao

Svi pišu da je Modrić nesretan i da želi da ide, a Real Madrid ih "ugasio" objavom na Twitteru

Endin Čaušević

Luka Modrić ovih dana glavna je tema fudbalske javnosti zbog špekulacija da prolazi kroz težak period u Real Madridu i da se kaje zbog potpisa novog ugovora. No, u jeku svih tih priča i špekulacija da želi da ide u centru pažnje se našla današnja objava kraljevskog kluba na Twitteru.

Kraljevi su sinoć u gostima ubjedljivo pobijedili Gironu sa 3:0 i preuzeli vrh tabele u Španiji, no nakon utakmice španski mediji pisali su najviše o Luki Modriću koji nije uopšte igrao jučer.

Modrić je ostao na klupi protiv Girone, ali se očekivalo da će mu Carlo Ancelotti dati šansu u drugom poluvremenu, no na iznenađenje svih to se nije desilo.

Takav rasplet samo je pojačao glasine o tome da je Modrić nesretan u Realu zbog minutaže koju ima i da se navodno kaje što je uopšte produžio svoj ugovor prije nekoliko mjeseci.

U jeku priča da je Modrić nesretan i nezadovoljan u Real Madridu, te da čak razmišlja o odlasku iz kluba već u januaru Kraljevi su u svemu tome odlučili da se oglase na Twitteru, a pravo je Hrvat u centru pažnje.

Oglasi

Mnogi smatraju da je Real na ovaj način dao do znanja da su sve te priče neistina i totalno nepotrebne, a njihova objava pokazuje koliko cijene Modrića u ovom klubu.

Oni su objavili na Twitteru fotografiju Modrića uz emotikon koji aludira na to da je on čarobnjak, a ova objava oduševila je navijače Real Madrida.

Dok u španskim medijima kruže priče o tome koliko je Modrić nezadovoljan čini se da su u Realu na ovaj način pokazali da je sve u redu i da uopšte nema nikakvih problema o kojima se toliko piše.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrić je na ljeto produžio ugovor na još godinu dana i ne krije da mu je želja da u Real Madridu okonča svoju igračku karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Svi pisu da je barcelona zvanicno kriminalna organizacija , sa dokazima. Jedino vi to niste prenijeli niti napisali jedno slovo. Vasa redakcija je puna kitalonaca. Ljubitelja kriminalaca i prevaranata. Ali, ima neko da vas podsjeti svaki dan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi