Giroud: Htio sam da idem iz Chelseaja, ali do kraja sezone imam samo jedan cilj

Konačno zaigrao

Giroud: Htio sam da idem iz Chelseaja, ali do kraja sezone imam samo jedan cilj

E. Čaušević

Francuski napadač Olivier Giroud ove zime je pokušao na sve načine napustiti Chelsea, ali nije uspio.

Iskusni 33-godišnji napadač povezivao se s odlascima u Inter i Lazio, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Giroud je htio svim silama da napusti Chelsea, no klub je na kraju odustao od njegove prodaje iako je Lazio bio itekako zainteresovan da ga dovede.

Giroud je sinoć konačno upisao nastup za Chelsea protiv Manchester Uniteda, te mu je to bio tek šesti nastup u dosadašnjem dijelu Premiershipa.

On je nakon meča priznao da je želio napustiti klub, ali da je sada samo fokusiran na to da što više dobija priliku, te da se nađe na spisku francuske reprezentacije za Evropsko prvenstvo koje se igra na ljeto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Htio sam otići. Od sredine decembra do kraja januara bio sam nekako odsutan od svega. Ipak, nakon 1. februara sam 100% posvećen Chelseaju i dat ću sve od sebe do kraja sezone. Moj lični cilj je da igram što više i da idem na Euro sa Francuskom", izjavio je Giroud.

Francuski napadač će na kraju sezone moći birati novi klub i otići bez obeštećenja jer mu ističe ugovor s Plavcima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi