Giroud je pronašao novi klub i to u Seriji A?

Prenosi Sky Sport

Giroud je pronašao novi klub i to u Seriji A?

Čini se kako je francuski napadač Olivier Giroud uspio pronaći novi klub. 

On je rajem prošle sezone produžio ugovor s Chelseajem na još jednu godinu, ali otkad je na klupu došao Frank Lampard ne dobija prostor za igru i očigledno je vrijeme za odlazak.

Mnogo je klubova koji se dovode vezu s njegovim dovođenjem, a kako prenosi italijanski Sky Sport, on se na kraju dogovorio sa Interom.

Nerazzurri su, prema pisanju istog izvora, dogovorili lične uslove sa ovim korpulentnim napadačem i ostaje da se dogovore klubovi. Chelsea navodno traži osam miliona eura za ovog igrača koji ima ugovor na još samo šest mjeseci i to je nešto što Inter u ovom trenutku ne želi ispuniti.

Inače, Sky Sport prenosi kako je Giroudu ponuđen dvoipogodišnji ugovor ako bi potpisao za klub iz Milana, ali taj i ostali lični uslovi važe samo ako do transfera dođe u januaru.

Giroud se sada svakako nada da će Chelsea malo popustiti i da će sniziti cijenu kako bi uspio promijeniti sredinu i konačno zaigrati ove sezone.

Inače, o njegovom odlasku nedavno je govorio i sam Lampard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema ništa novo. Dat ću vam isti odgovor kao i ranije. Razgovarao sam s Olivierom i sve je jasno. Ako su uslovi zadovoljavajući za njega, za nas, za klub, onda ćemo razmisliti o njegovom odlasku i to samo u slučaju da je njegova pozicija pokrivena dolaskom drugog igrača", poručio je Lampard prije nekoliko dana.

Giroud je ove sezone upisao samo sedam susreta u svim takmičenjima i postigao jedan pogodak.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije