Giroud nakon samo pola godine napušta Chelsea?

Želi ga klub iz Španije

Giroud nakon samo pola godine napušta Chelsea?

E. Čaušević

Olivier Giroud je s reprezentacijom Francuske osvojio zlatnu medalju iako zvuči nevjerovatno da nije imao udarac u okviru gola protivničke ekipe.

Giroud je odigrao gotovo svaku minutu na Svjetskom prvenstvu, ali je isto završio bez udarca u okvir gola. Ovaj napadač trenutno se nalazi na odmoru, a nakon toga će se vratiti klupskim obavezama i priključiti ekipi Chelseaja na pripremama za novu sezonu.

Međutim, mediji na Otoku objavili su danas da postoji velika mogućnost da Giroud nakon samo šest mjeseci napusti Plavce. Navodno, interes za ovog napadača pokazao je Atletico Madrid koji je već u kontaktu s Giroudovim agentom.

Atletico Madrid lagano gubi strpljenje što se tiče Nikole Kalinića jer Milan ne želi pod svaku cijenu pustiti hrvatskog napadača. Čelnici Atletica okrenuli su se rezervnim opcijama, a prvi na toj listi je Giroud. Ukoliko Kalinić ne dođe u Atletico nije nemoguće da od naredne sezone gledao Girouda u španskoj La Ligi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi