Bivši saigrač na Instagramu otkrio transfer ruske senzacije u Chelsea?

Golovin ipak seli na Stamofrd Bridge?

Bivši saigrač na Instagramu otkrio transfer ruske senzacije u Chelsea?

Mundijal je iza nas, a mlade zvijezde koje su blistale na Svjetskom prvenstvu u Rusiji su sada tražena roba na transfer tržištu.

Takav je slučaj i sa mladih ruskim reprezentativcem Aleksandrom Golovinom, koji je briljirao na završnom turniru i bio pokretačka snaga Rusije koja je nekako uspjela dogurati do četvrtfinala.

Ovaj 22-godišnji fudbaler CSKA je, istina, privlačio pažnju evropskih velikana i prije Mundijala, a navodno je bio veoma blizu prelaska u Juventus. Ipak, kako je pružao odlične partije na SP-u CSKA je odlučio povisiti njegovu cijenu sa 25 na 30 miliona eura, pa je Stara dama navodno "ohladila" od njegovog transfera.

U priču se međutim uključio Chelsea, a ruski mediji su nedavno prenijeli da je dogovor postignut. Nakon Chelseaja se, međutim, u utrku uključio i Monaco, te se špekulisalo da su Kneževi najbliži realizaciji transfera mlade ruske zvijezde.

Ipak, njegov nekadašnji saigrač iz CSKA, golman Sergej Čepčugov je sada na Instagramu poželio sreću Golovinu u Chelseaju, što su mnogi protumačili kao potvrdu nedavnih navoda da je ruski veznjak dogovorio transfer na Stamford Bridge.

"Kada si došao u prvi tim CSKA odmah sam ti rekao da moraš naporno raditi. Dvije godine kasnije ideš u veliki evropski klub... Želim ti da se osjećaš sretno u Chelseaju. Uživaj i želim ti sjajnu karijeru", poručio je Čepčugov na Instagramu uz fotografiju Aleksandra Golovina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi