Giroud: Naravno da stojimo iza Contea

Napadač Chelseaja nakon meča

Giroud: Naravno da stojimo iza Contea

Napadač Chelseaja Olivier Giroud rekao je nakon današnjeg poraza od Chelseaja da igrači stoje iza trenera Antonija Contea.

Chelsea je danas doživio novi poraz i to na gostovanju kod Manchester Cityja 1:0, a Giroud je nakon meča rekao da nema nikakve krize i da uopšte nema dilema oko toga da li igrači podržavaju Contea.

"Naravno, naravno (mi smo iza Contea). Nisam uopšte ni postavljao pitanje oko toga. Dakle, nema nikakve krize. Igrali smo protiv Uniteda i Cityja u gostima. Očito, mogli smo i bolje, ali to nisu male utakmice. Nismo sretni rezultatima. Mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da me pitate da li stojimo iza trenera. Naravno da smo svi iza njega i da se držimo zajedno", rekao je Giroud i nastavio:

"Nije bio dobar vikend za nas jer su naši rivali slavili, ali ostaje nam još devet mečeva. Vjerovat ćemo do kraja. Naravno, neki od naših rivala će do kraja sezone igrati jedni protiv drugih. Moramo držati fokus i skoncentrisati se na ostale utakmice. Ići ćemo korak po korak".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije