Hazard: Naše prijateljstvo završava prvim sudijskim zviždukom

City dočekuje Chelsea

Hazard: Naše prijateljstvo završava prvim sudijskim zviždukom

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala danas mogu uživati u velikim derbijima širom Evrope, a jedan od njih igra se u Engleskoj gdje će Manchester City na Etihadu dočekati Chelsea.

Završnica u Engleskoj će nam sigurno donijeti mnogo uzbuđenja barem što se tiče borbe za Evropu. Manchester City se nalazi na korak od titule prvaka, no ostali klubovi će se boriti za mjesto koje naredne sezone vodi u Ligu prvaka.

Chelsea je trenutno tek na petom mjestu i sigurno da ekipa Antonija Contea danas mora dati maksimum kako bi priredila iznenađenje i slavila na Etihadu. Naravno, najviše nada u ovoj ekipi polažu u Edena Hazarda od kojeg se očekuje najviše. Pred ovaj meč Hazard je govorio o Kevinu De Bruyneu koji će biti velika prijetnja za njegov tim.

"Sretan sam uvijek kada vidim Kevina. On je fantastičan igrač i to je pokazao milion puta. Šalimo se i zezamo u tunelu, ali kada sudija da znak za početak meča tada zaboravim da mi je prijatelj i samo se fokusiram na utakmicu. Kada meč završi pozdravit ćemo se i sve će biti opet u najboljem redu", rekao je Hazard.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti