Giroud: Nisam htio preći nigdje osim u Chelsea

Novi napadač londonske ekipe

Giroud: Nisam htio preći nigdje osim u Chelsea

Francuski napadač Olivier Giroud jučer je postao novi fudbaler Chelseaja. 

Giroud je došao iz Arsenala za cijenu od oko 20 miliona eura, a u novom klubu je zadužio dres sa brojem 18.

On je u izjavi za zvaničnu stranicu kluba poručio da je Cheslea bio jedina ekipa u koju je želio preći.

"Osjećao sam da me Conte želi dovesti u klub. Htio sam potpisati za Chelsea i ni za jedan drugi klub. Zaista sam želio da igram više. Htio sam ostati u Premier ligi, a Chelsea je perfektan klub za mene jer mogu ostati u Londonu", rekao je Giroud.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Giroud je sinoć sa tribina gledao poraz svog novog tima od Bournemoutha rezultatom 3:0, a debitovati bi trebao u ponedjeljak kada Chelsea igra protiv Watforda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije