Giroudov potez razljutio navijače Arsenala

Giroudov potez razljutio navijače Arsenala

Edmir Škorić

Bournemouth i Arsenal odigrali su sinoć sjajan meč, koji je završen rezultatom 3:3.

Arsenal je gubio 3:0 na ovom gostovanju i na kraju čudesno stigao do boda, a Giroud je imao veliku ulogu u povratku Topnika, pošto je postigao pogodak za 3:3 i pritom asistirao kod prva dva gola svoje momčadi.

No, zbog jednog poteza je naljutio navijače Arsenala. Naime, kada je postigao pogodak za 3:3 u samoj završnici, krenuo je da slavi i to izvodeći škorpiona (kolo ranije postigao je u stilu škorpiona gol.

I dok je Oxlade-Chamberlain s loptom jurišao prema centru, Giroud je predugo slavio. Jasno, navijači su htjeli da se krene i po četvrti gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi