Glasgow Rangers doveo mladog fudbalera Arsenala

Toral stiže u potrazi za minutažom

Glasgow Rangers doveo mladog fudbalera Arsenala

Glasgow Rangers će do kraja sezone biti pojačan mladim fudbalerom Arsenala Janom Toralom, koji je u redove škotskog velikana stigao na posudbu.

Toral je 2014. godine potpisao za Arsenal, ali još uvijek nije dobio priliku u prvom timu, pa je prethodne dvije godine proveo na brojnim posudbama.

Ovaj 21-godišnjak je prvo nastupao za Brentford, a zatim za Birmingham i Granadu, za koju je ove sezone odigrao pet utakmica u La Ligi.

Jan Toral će u Glasgow Rangersu pokušati steći neophodno iskustvo u seniorskom fudbalu, što je i najveći motiv za njegov dolazak na Ibrox.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi