Glasgow Rangers dovodi veliko pojačanje za Premiership

Kranjčar se vraća na Otok?

Glasgow Rangers dovodi veliko pojačanje za Premiership

Glasgow Rangers se nakon dugo vremena vratio u Premiership i od naredne sezone će ponovo nastupati u najjačem rangu škotskog fudbala.

Da bi bili konkurentni u borbi za sami vrh, Rangersima su potrebna pojačanja, a prvo bi mogao biti bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Ovaj fudbaler trenutno nastupa u New York Cosmosu, ali bi Sjedinjene Američke Države mogao napustiti nakon samo nekoliko mjeseci koje je tamo proveo.

Prema pisanju medija iz regiona, menadžer Mark Warburton je prošle sedmice u New York na pregovorima sa Cosmosom, a navodno se sastao i sa samim Kranjčarom.

Ukoliko Niko Kranjčar potpiše za Glasgow Rangers postao bi treći Hrvat koji je nastupao za ovaj slavni klub nakon Dade Prše i Nikice Jelavića.

Osim Kranjčara, čelnici Rangersa u svoje redove namjeravaju dovesti i iskusnog Joeyja Bartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije