Glavina: Priželjkivao sam ovakav start

Pred gostovanje Čapljini

Glavina: Priželjkivao sam ovakav start

Samir Mlaćo

HŠK Posušje će sutra na megdan Čapljini.

Biće to zanimljiva meč, te kvalitetna provjera za oba tima u okviru 5. kola Prve lige.

Pred ovaj meč govorio je napadač Posušja Jure Glavina.

“HNK Čapljina je dugi niz godina stabilan prvoligaš, iskusni su i dobro poznaju ovu ligu. Domaćinska su ekipa uz par vrlo dobrih igrača, mi idemo s velikim respektom u tu utakmicu. Nadam se da će bolja ekipa pobijediti i da će sve proći u fer i korektnom ozračju.
Ovakav start u prvenstvo sam priželjkivao, iako smo novi u ligi imamo dosta dobru ekipu, spoj mladosti i iskustva i naravno odličnog trenera. Cilj nam je što prije osigurati opstanak, a za nešto više ipak moramo malo pričekati. Ovim putem bih pohvalio upravu kluba i stručni stožer koji rade odličan posao. Sa sigurnošću mogu reći da je HŠK Posušje trenutno jedan od najorganiziranijih klubova u BiH”, rekao je Glavina.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posušje je trenutno na drugom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi