Glavobolje za Zidanea pred meč protiv Leganesa
Zidane mora odlučiti da li želi rizikovati sa nekim igračima

Nekoliko igrača je pod znakom upitnika

Glavobolje za Zidanea pred meč protiv Leganesa

S. Pašalić

Real Madrid i Barcelona ovog vikenda neće igrati u La Ligi s obzirom da je El Clasico odgođen do 18. decembra.

Ipak, već u utorak i srijedu se igra novo kolo španskog prvenstva, a Kraljevski klub će na Santiago Bernabeuu dočekati ekipu Leganesa.

Zinedine Zidane je španskim medijima priznao kako je dao igračima prvog tima slobodan vikend zbog odgođene utakmice sa Barcelonom, ali nekoliko njih će čini se propustiti i meč koji se igra u srijedu.

James Rodriguez, Gareth Bale, Karim Benzema i Raphael Varane su trenirali sami u trening kampu Reala, a Modrić i Bale ni protiv Leganesa najvjerovatnije neće igrati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dvojac se vratio povrijeđen nakon reprezentativne pauze, a Zidane će u posljednji trenutak odlučiti da li će rizikovati sa njima, ili će ih sačuvati za naredne utakmice Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi