"Gledam Premijer ligu BiH i ne vjerujem šta ovi suci rade. Je li neznanje ili?"

Bivši igrač Zrinjskog Matija Katanec

"Gledam Premijer ligu BiH i ne vjerujem šta ovi suci rade. Je li neznanje ili?"

Edmir Škorić

Nikome nije jasno kako je Željo uspio prokockati 3:0 za svega pet minuta, ali to se eto jučer dogodilo u Mostaru.

Zrinjski je gubio 3:0 i vjerovatno ni oni najuporniji Nijemci ne bi vjerovali da mogu da izbjegnu poraz, ali Plemići su uspjeli zabiti tri gola i u derbiju prvenstva spasiti bod, pa i prvensto.

Osim lude završnice, meč su obilježile neke diskutabilne situacije, a bivši igrač Zrinjskog Matija Katanec na svom je Facebook profilu napisao da "ne vjerujem šta ovi suci tamo rade".

Ne znamo na koje situacije je konkretno Katanec mislio, ali pretpostavit ćemo da se odnosilo na one koje su bile na štetu njegovog donedavnog kluba.

"Gledam Premijer ligu BiH i ne vjerujem šta ovi suci tamo rade... Sve ih treba suspendirat. Jel ovo neznanje ili?!", pita se Katanec.

Katanec je i ranije imao šta da kaže na račun Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Premijer ligu BiH ne treba igrat u 12. mjesecu jer ovih uvjeta po kojima se igraju utakmice nema nigdje na svijetu. Snijeg, kaljuže, blato preko gležnjeva... Gospodo draga zapitajte se malo zašto nema pomaka na bolje?! Stvarno ima dobrih igrača u ovoj ligi ali ne mogu pokazat što znaju jer infrastrukture su jako loše i samim time rijetko ko cijeni ligu zbog tih detalja", objava je stopera od 10. decembra prošle godine.

Nije Katanec rekao ništa novo, iz vikenda u vikend komične i tragične situacije na bh. terenima, sve se više govori o suđenju, a to ne bi trebalo uvijek da bude u prvom planu. Makar ne dan nakon što neka ekipa za par minuta stigne od 0:3 do 3:3 i to u velikom derbiju lige.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jaheto
Vjerovatno je mislio na penale za Zrinjski protiv GOSK-a i prosle sezone u Bijeljini protiv Radnika.
21 18
Chupy
Kakva drzava.......takva liga, takvi klubovi, takvi suci, takvi igraci, takvi stadioni, takvo sve oko nas. Dovesti vanzemaljce da smijene ovu gamad od vlasti i sve ce krenuti na bolje. Kad mi vec ne mozemo, da se rijesimo, kad smo nesposobni da se rijesimo Raka zvani.....Sda, Hdz, Sds, Snsd, Sdp, Sbb itd Jebu nas 28 godina i jebavat ce nas dok nas sve ne isele po bijelom svijetu. Neka, kad smo krava muzara, neka nas muzu i unistavaju sve nase, kako blagodati, tako i dostojanstvo.
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi