Šta se sve dešavalo u Mostaru? Epski povratak Zrinjskog

Remi u Mostaru

Šta se sve dešavalo u Mostaru? Epski povratak Zrinjskog

E. Škorić

Dugo će još vremena proći da neka utakmica na bh. stadionu bude jednako uzbudljiva i zanimljiva kao ona danas u Mostaru između Zrinjskog i Željezničara.

Čak šest golova viđeno je u Mostaru, ali ko bi rekao da će Zrinjski osvojiti bod nakon što je u 88. minuti imao 0:3.

Krenimo redom. Željo je poveo autogolom Barišića u osmoj minuti, u 27. minuti Stojan Vranješ nakon sjajne akcije pogađa za 2:0.

U 86. minuti diskutabilan penal za goste, Zakarić je pogodio i činilo se da su Plavi lako došli do tri boda, ali onda šok za goste iz Sarajeva.

Prvo je Jović smanjio na 3:1 u 88. minuti, a u nadoknadi Aćimović vraća tračak nade, pa autogol Bogičevića za nevjerovatnih 3:3 na kraju.

A na kraju meča i neredi, visoke tenzije, kao da niko nije mogao da podnese ovakav ishod, no srećom nije bilo nekih većih obračuna, niti povrijeđenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Kladionice diktiraju rezultate, a naivni ostavljaju novce. Niko nije vidio dobra od kladionice, niko! Savjet za kladionicare. Kasicu obicnu, metalnu od 3KM kupiti. Svaki dan ubaciti u nju 3-4KM, a daleko se vise dadne na kladionicu. Za godinu dana odes sa tim parama na more na 10 dana i uzivas. A uz to, ne nerviras se.
23 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi