Glišić napušta Radnik?
Žižović zakazao prozivku 14. januara

Istekao mu ugovor

Glišić napušta Radnik?

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika nalaze se na zimskoj pauzi. Bijeljinci će sa pripremama za drugi dio sezone startati 14. januara 2019. godine kada je Mladen Žižović zakazao prozivku.

Radnik nije briljirao u prvih 19. kola, a ove zime mogao bi ostati bez Aleksandra Glišića kojem je istekao ugovor i prema svemu sudeći neće u narednom periodu nositi dres Radnika.

"Trenutno sam kući, odmaram. Nadam se nekom iskoraku, a za sada nema ništa konrektno", kazao je Glišić za SportSport.ba.

Glišić je dodao da mi je prioritet inostranstvo, ali da neće pod svaku cijenu gledati tu opciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnjak je za Radnik u PL ove sezon odigrao 17 utakmica uz tri pogotka i jednu asistenciju.

Top Komentari

BN78
Putuj igumane,i ne misli na nas,tvoj odlazak je pojacanje za Radnik.Tvoj doprinos u Radniku je vise bio u lakovanju komentara na stranici nego na postizanju golova.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti