Globoesporte: Pregovori uveliko traju, Barca za Neymara nudi 100 miliona eura i nekoliko igrača!

Katalonci žele da ga vrate

Globoesporte: Pregovori uveliko traju, Barca za Neymara nudi 100 miliona eura i nekoliko igrača!

E. Škorić
Teme:

PSG je spreman prodati Neymara, a u ovom trenutku vode se pregovori francuskog i španskog prvaka.

Neymar je u PSG otišao iz Barcelone za 222 miliona eura 2017. godine, ali Brazilac nije sretan u Parizu i nije dugo trebalo da se uoči kako se pokajao.

Nakon silnih problema s povredama, Neymar se našao u skandalu zbog navodnog silovanja u Parizu, a imao je i druge vrste problema.

Očigledno da mu ovo nije najbolji period u životu, ali želi da se spasi povratkom u Španiju.

Brazilski Globoesporte navodi da je Neymar poručio Parižanima da želi otići i da je PSG spreman da ga pusti. Barcelona je također spremna da ga vrati i sada se samo traži način na koji će Katalonci platiti najskupljeg igrača svijeta.

Prema Globoesporteu, Barcelona ima ideju da plati 100 miliona eura i da u Pariz pošalje nekoliko igrača, a u opticaju su Ousmane Dembele, Samuel Umtiti i Ivan Rakitić.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi nije sretan zbog Neymara, smatra da nije u redu da nezadovoljni igrač koji je toliko plaćen bude u klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Niko ga nije natjerao da potpiše za PSG. Niko ga nije prislio na to, došao je svjesno da sudjeluje u ovom projektu", rekao je vlasnik Parižana.

Neymarova želja da se vrati u Barcelonu vjerovatno će biti presudna, a osim njega Barcelona razmišlja i o dovođenju Antoinea Griezmanna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi