Poznato koliko pauzira Neymar

Nevjerovatno koliko nije imao sreće u ovoj sezoni s povredama

Poznato koliko pauzira Neymar

S. Grebović

Zvijezda PSG-a i brazilske reprezentacije ovih dana prolazi kroz možda najgore dane u svojoj karijeri.

Iza Neymara je slobodno možemo reći sezona za zaborav. Od početka iste Brazilca su često znale zadesiti razne povrede pa je više vremena provodio van terena nego na njemu.

Osim toga, ovih dana ga je zadesila nova nesreća jer je od strane jedne manekene optužen za silovanje. Optužnica je podignuta, a Brazilac je jučer prvi put pojavio u policijskoj stanici u Riju i to na štakama jer se povrijedio u prijateljskoj utakmici sa Katarom.

Taj je meč odigran u sklopu priprema Selecaa za Copa Americu koja će se ovog ljeta održati upravo u zemlji sambe. Selektor Brazila Tite neće moći računati na Neymara na ovom turniru zbog pomenute povrede.

Pari Sen Žermen preuzeo je brigu o svom igraču, a medicinski tim šampiona Francuske, predvođen profesorom Gerardom Salonom saopštio je da će zvanično najskuplji fudbaler svijeta van terena biti oko mjesec dana pošto je istegao ligamente desnog skočnog zgloba.

U saopštenju kluba navodi se da Brazilac neće morati na operaciju, što je svakako pozitivna vijest za njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi