Glogovac: Lijep je osjećaj pobijediti ovako težak meč

Bh. selekcija bolja od Holandije

Glogovac: Lijep je osjećaj pobijediti ovako težak meč

E. Čaušević

Bh. košarkaši večeras su u Skoplju savladali Holandiju nakon dva produžetka sa 102:96.

Izabranici Duška Vujoševića učestvuju na turniru u Makedoniji koji su otvorili pobjedom protiv Holandije. Nakon utakmice Stefan Glogovac je izjavio da je lijep osjećaj pobijediti još jedan meč na pripremama za pretkvalifikacije.

"Lijep je osjećaj nakon pobjede protiv Holandije. U današnje vrijeme nije lako pobijediti bilo koju ekipu. Nas raduje najviše što smo pobijedili utakmicu i što smo istrajali do kraja. Momci su od početa do kraja pristubili maksimalno agresivno i odgovorno i ispoštavali su dogovor iz svlačionice", rekao je Glogovac, te dodao:

"Sutra igramo protiv Portugala. Još jedan meč koji će nam dobro doći za uigravanje. Nadamo se pobjedi kao i uvijek, te očekujem maksimalno zalaganje mojih saigrača".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi