6

Komentari (6)

kiklop
Hahaha ovi "realovi" novinari prizeljkuju nemire u Barci, pa od muhe prave medvjeda
adaStolac
Messi je upravu. Klub koji je među 5 najbogatijih klubova na svjetu ima katastrofalnu transfer politiku u zadnjih 10 godina. Jedino je man.utd u tom segmentu gori od njih.
amadeus21
Nije kriva transfer politika nego nedostatak sistema u igri..sve se prilagođava Messiju, Coutinho nije ni dobio šansu kako treba, otpilili ga..
YouTalkinToMe
Cuj nije kriva transfer politika a sve promaseni transferi na celu sa trenerom Valverdeom, uzeli preko 200 mil. za Neimara i syebali, niti para niti igraca. A nisu trebali graditi igru oko Mesija, trebali su oko Dembelea.
barcaforever
Kakav Dembele, trebaju mijenjati stil igre potpuno, pročitana su knjiga, protivnički igrači se zatvore i čekaju kontru, prekid i svaku šansu iskoriste dok Barca konstantno napada, to više ne funkcioniše... svi timovi se znaju braniti protiv Barcelone vrlo jednostavno, to više nije čudno kad pobijedi jedan tim s dna tabele, jer čekaju priliku i šansu za gol, mogu oni kupovati i davati stotine miliona kad više im igra nije zanimljiva...
Seher Rajvosa
@amadeus21
Kralju svako bi se prilagodio sistemu da imas igraca kao da je messi, normalno da ce otpiliti kutinja kada se nije zalagao i nista. Prvi ti bi se oslanjao na Messia jer je covjek donio sve trofeje Barceloni bez njega su nula iako navijam za barsu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.