Gnabry hit na društvenim mrežama: "Vegetarijanac sam, ali ponekad pojedem meso"

Nije baš najbolje shvatio šta je rekao

Gnabry hit na društvenim mrežama: "Vegetarijanac sam, ali ponekad pojedem meso"

E. Čaušević

Serge Gnabry iza sebe ima veoma dobru prvu sezonu u dresu minhenskog Bayerna.

Gnabry je u Bayern došao prošlog ljeta iz Hoffenheima i odigrao je čak 42 utakmice u svim takmičenjima. Ovaj 23-godišnji ofanzivac je postigao 13 golova i opravdao očekivanja koja su od njega imali u minhenskom klubu.

Ovaj njemački igrač postao je ovih dana hit na društvenim mrežama, ali ovaj put fudbal nije bio razlog tome. Naime, on je za njemačke medije pričao o tome kako je vegetarijanac več pola godine, ali je napravio veliki gaf.

Gnabry je s ponosom pričao o tome da je u januaru odlučio da postane vegetarijanac, ali su svi ostali u šoku kada je dodao da ponekad pojede meso.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Vegetarijanac sam još od januara i ponosan sam na to. Međutim, bude perioda kada ponekad pojedem meso i neke slične stvari", rekao je Gnabry u razgovoru za Bild.

Njegova izjava odmah je postala glavna tema, a mnogi su mu slali poruke na Instagramu i objašnjavali da nije vegatarijanac ukoliko jede meso. No, očito da to još uvijek nije baš najbolje shvatio.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Celtic
Yes I eat cow, I am not proud.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti